Yalnızcabağ Ortaokulu

WEB https://yalnizcabagortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YALNIZCABAĞ MAH. YALNIZCABAĞ KÜME EVLERİ YALNIZCABAĞ ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 66 MUT / MERSİN
VİZYON : ÖĞRENCİLERİMİZE; İYİ BİR VATANDAŞ OLMALARI İÇİN GEREKLİ BİLGİ, BECERİ, DAVRANIŞ VE ALIŞKANLIKLARI KAZANDIRMAK. İLGİ, İSTİDAT VE KABİLİYETLERİ YÖNÜNDEN İYİ BİR ŞEKİLDE YETİŞTİREREK HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLAMAK. AÇIK BİR SİSTEM OLAN OKULUN; ÇEVRE İLE ETKİLEŞİMİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARARAK ÇEVRENİN EKONOMİK, KÜLTÜREL VE SOSYAL GELİŞİMİNDE ÖNCÜ OLMAK.
MİSYON : ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VE ANAYASADA İFADESİNİ BULAN ATATÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE BAĞLI; TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ, AHLAKİ, İNSANİ, MANEVİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ BENİMSEYEN ,KORUYAN VE GELİŞTİREN AİLESİNİ, VATANINI, MİLLETİNİ SEVEN VE DAİMA YÜCELTMEYE ÇALIŞAN; İNSAN HAKLARINA VE ANAYASANIN BAŞLANGICINDAKİ TEMEL İLKELERE DAYANAN DEMOKRATİK,LAİK VE SOSYAL BİR HUKUK DEVLETİ OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ ´NE KARŞI GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN VE BUNLARI DAVRANIŞ HALİNE GETİRMİŞ YURTTAŞLAR OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim
Servis :
Ulaşım : Öğretmenler şahsi araçları ile geliş gidiş yapmaktadır. Yol durumu uygundur.
Yerleşim Yeri : Köyümüz Orta Toros Dağlarının eteğine kurulu yaklaşık 820 nüfuslu, yerleşimi çok eskilere dayanan,Karaman´ın Ermenek ilçesi ile sınırı olan bir köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 43 km.İl merkezine 210 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :